Trötter

idag har de verkligen varit en trött dag. Började dagen med att hamna efter i tidsschemat , sånt kan göra mig väldigt stressad ! Som tur var de lugnt på jobbet så jag behövde inte lägga in högsta växeln för att komma i tid .. 
Men det är alltid hur morgonen är som sätter spår under hela dagen .
 
Dagen i det stora hela har varit väldigt bra , känt mig som en levande zombie men det är sånt man får räkna med när man inte lägger sig i Tid ! 
 
Kändes skönt att mamma åkte till stallet tidigare och fixade markservice och masserade sten . Så jag tog med mig pojkarna och pappa dit när jag slutade (tidigt) 
tog en mysig prommis med båda hästarna i skogen , mamma stackarn fick dra pojkarna i vagnen. 
Så blev de lat mat till middag och vart överaskad med middagsgästet. Det är mysigt med lite vänner till vardags också , så sällan man träffas när man jobbar så mkt och har en tidskrävande hobby ! 
 
ikväll blir det somna tidigt och vad mysigt att få somna med Jimmie och inte ensam.
 
Imorgon är de fredag och Halloween.,tror förbaske mig jag ska köpa en stor skål godis och låsa in mig framför idol! Ingen "bus eller godis " ska få smaka av min skål.. Moahaha ! 
 

edmali.blogg.se

Här skriver jag om mitt liv, min vardag som mamma . Mitt stora intresse för mina hästar, kärleken och allt annat som faller mig in. Trevlig läsning !

RSS 2.0